Website laten maken

Iedereen kan een website maken, maar een echt professionele website die jouw bedrijfswaarden weerspiegelt, is een ander verhaal.

Wat is jouw doel met de website? Hoe ziet jouw marketingfunnel eruit op de website? En hoe kun je een indrukwekkend effect op de website creëren zonder een fortuin uit te geven?

Dat is waarin wij uitblinken. We zorgen voor de juiste online vertaling die wellicht nog niet bij je opgekomen is.

We analyseren je doelgroep en ontwikkelen de meest efficiënte marketingstrategie om jouw doelstellingen te behalen.

Het optimaliseren van jouw online marketing moet geen obstakel zijn, integendeel, we maken er een plezierige reis van – met als resultaat succes!

Contact

Wat kost een website?
Dat is per aanvraag anders. Maar om je een idee te geven: een basis website is vanaf 1200 euro - Een uitgebreidere website is vanaf 2500 euro - een webshop is vanaf 3200 euro
Hoe lang duurt het om een website laten maken?
Meestal in 1 of 2 maanden is het klaar.
Ik wil zsm een website laten maken, hoe ziet het proces er uit?
Neem eerst contact met ons op via de contactpagina. Daarna zullen we informatie winnen om je een goed voorstel te kunnen doen. Als je akkoord bent hebben we ene korte meeting en dan starten we. Het voordeel is dat je van ons eerst een schets krijgt waarin je precies ziet hoe het gaat worden voordat we gaan bouwen.
Hoe weet ik wat ik nodig heb aan marketing?
Dat leggen we je graag uit tijdens het intakegesprek. Jij hebt bedrijfsdoelstellingen en wij kunnen advies geven over of je daadwerkelijk een website nodig hebt, of dat jouw website een update nodig heeft, of dat je andere marketingactiviteiten moet overwegen om jouw doelen te bereiken. We kijken verder dan onze neus lang is en staan klaar om je te ondersteunen. Wij zijn pas tevreden als jij resultaat behaalt, want jouw succes is ons succes.
Kan ik de ontwikkeling en alles eromheen ook bij jullie neerleggen? Denk aan de hosting en de service?
Zeker, de kosten zijn 350 euro per maand hiervoor. Dit houdt in dat alle technische zaken onder onze verantwoordelijkheid vallen. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over je website, en je krijgt een aantal uren per maand die we kunnen gebruiken voor taken zoals het aanpassen van teksten, het uitvoeren van updates, het wijzigen van afbeeldingen, het aanmaken van pagina\'s en het oplossen van technische problemen.

Social Media uitbesteden

Overweeg je om je social media beheer uit te besteden? Bij The Marketing Boosters creëren we unieke content voor al je social media kanalen.

Het beheren van je sociale media kan tijdrovend zijn. Laat mij je helpen!

Als ervaren social media manager, zorg ik voor boeiende content, versterk je merk en vergroot je online aanwezigheid. Van posts maken tot accountbeheer, ik ben er voor jou. Neem nu contact op, zodat we kunnen praten over hoe ik je kan ondersteunen.

Interesse? Laten we dit bespreken in een persoonlijk gesprek. 😊

Wat zijn de kosten?
De kosten voor social media beheer variëren afhankelijk van jouw specifieke doelstellingen. Omdat elke doelstelling uniek is, kan het soms meer tijd en inzet vergen om jouw specifieke doelen te bereiken. Om je een helder en passend antwoord te kunnen geven, nodigen we je graag uit voor een gesprek over het social media beheer voor jouw bedrijf en hoe wij kunnen bijdragen aan het realiseren van jouw doelstellingen.
Wat zijn de voordelen?
Social Media Uitbesteden 1. Tijdsbesparing: Het beheren van sociale media kanalen vergt veel tijd en inspanning. Door dit over te laten aan een ervaren social media manager, kun je je richten op andere essentiële aspecten van je bedrijf. 2. Consistente en Kwalitatieve Content: Een social media manager kan zorgen voor consistente, hoogwaardige content die je doelgroep aanspreekt en betrokken houdt bij je merk. Dit kan leiden tot een grotere volgersaantallen, betrokkenheid en uiteindelijk meer verkoop. 3. Expertise en Ervaring: Een ervaren social media manager bezit de kennis en ervaring om te weten wat wel en niet werkt op sociale media. Ze begrijpen hoe ze verschillende sociale media platforms effectief kunnen benutten, wat leidt tot efficiënter werken. 4. Monitoring en Analyse: Een social media manager kan je sociale media kanalen monitoren en analyseren om te bepalen welke content het beste presteert en waar verbeteringen nodig zijn. Dit helpt bij de voortdurende verbetering en optimalisatie van je social media strategie. Voordelen voor jouw bedrijf: - Meer bezoekers naar je website. - Verbeterde online zichtbaarheid voor je bedrijf. - Eén vast aanspreekpunt. - Aanpasbare pakketten om aan al je wensen te voldoen.
Heeft het inzetten van social media nut voor mijn bedrijf?
Social media is tegenwoordig in gebruik bij bijna iedereen, wat resulteert in een enorm potentieel bereik voor jouw social media-accounts. Dit op zichzelf is al een geweldige reden om met social media te beginnen. Bovendien kunnen alle gebruikers van social media reageren op berichten die ze tegenkomen, inclusief die van jou! Meer reacties leiden tot een groter bereik, wat op zijn beurt weer meer reacties genereert en zo verder. Dit sneeuwbaleffect zorgt uiteindelijk voor een grotere bekendheid van jouw verhaal en boodschap, wat leidt tot meer merkbekendheid, meer kansen op leads en uiteindelijk meer verkoopkansen. Moeten we nog meer zeggen? 😊
Hoe weten jullie zeker dat een campagne zal werken?
We willen niet arrogant overkomen, maar we hebben al aardig wat ervaring opgebouwd in het beheer van social media. Dankzij deze ervaring hebben we een goed gevoel voor wat wel en niet werkt. Om te ontdekken wat voor jouw bedrijf en jouw doelgroep echt effectief is, voeren we regelmatig tests uit. Daarom analyseren we maandelijks welke berichten de beste resultaten behalen. Deze inzichten nemen we mee bij het samenstellen van de social media content voor de volgende maand. Op deze manier dragen we bij aan de groei van jouw social media accounts!
Werken jullie met vaste contracten?
Wij hechten waarde aan langdurige samenwerkingen, zonder dat je vastzit aan contracten. Bij het begin van onze samenwerking vragen we enkel een minimale inzet van drie maanden. Gedurende deze periode leren we elkaar beter kennen, bouwen we een sterke werkrelatie op, en werken we aan het behalen van de eerste resultaten voor jou!
Wat doen jullie aan Social Media beheer?
Bij The Marketing Boosters verzorgen we het social media beheer voor verschillende MKB'ers en zelfstandige professionals. Onze missie is om gepassioneerde ondernemers te ondersteunen bij het versterken van hun online aanwezigheid, omdat we energie halen uit het helpen van mensen die met enthousiasme en toewijding hun vak uitoefenen. Enkele voorbeelden van bedrijfstypes waarmee we momenteel samenwerken, zijn onder andere: - Restaurants en horecagelegenheden - Zelfstandige coaches en therapeuten - Online retailers - Kunstenaars en creatieve professionals - Financiële adviseurs - Bouwbedrijven en aannemers - Mode- en kledingmerken - Non-profitorganisaties en stichtingen - Reisbureaus - Technologie- en IT-bedrijven - Makelaarskantoren - Medische professionals en gezondheidspraktijken Dit is slechts een greep uit de diverse ondernemingen waarmee we graag samenwerken. Als jouw bedrijf niet in deze lijst staat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan open voor het ondersteunen van allerlei soorten bedrijven en professionals bij hun social media behoeften.
Maken jullie de content voor mijn berichten?
Natuurlijk, dat is een cruciaal aspect van ons werk als het gaat om social media beheer. We beginnen met het ontwikkelen van een op maat gemaakte social media strategie voor jou. Deze strategie vormt de basis voor het creëren van relevante en boeiende content. We schrijven pakkende teksten en combineren die met geschikt visueel materiaal. Alles wat we nodig hebben van jou, zijn enkele basisafbeeldingen waarmee we kunnen werken.

Grafisch ontwerp, DTP & vormgeving

Wij vertalen de essentie van jouw bedrijf naar krachtige visuele elementen die tezamen je unieke merkidentiteit vormen. Ons vakmanschap strekt zich uit tot grafische ontwerpen, zowel voor online als offline communicatie.

Grafisch Ontwerp
Op zoek naar een nieuw logo of een frisse huisstijl? Wij zetten jouw ideeën en concepten om in prachtige creaties voor zowel online als offline gebruik.

DTP-services
Wij nemen het ontwerpen van al jouw gedrukte communicatiematerialen op ons, inclusief brochures, flyers, visitekaartjes en verpakkingsmateriaal. Bovendien kunnen we ook de drukwerkproductie voor je verzorgen.


Wat is het verschil tussen DTP en grafisch vormgever?
Start je eigen onderneming en zoek je een nieuw logo en huisstijl? Een vormgever vertaalt jouw kernwaarden in een herkenbare stijl. Heb je al een bestaande huisstijl voor je nieuwe brochure, dan is een DTP'er geschikt.
Ontwerper nodig?
Of je nu op zoek bent naar een DTP'er of een vormgever, wij bieden de ideale oplossing. Wij verzorgen elk ontwerp van begin tot eind, zonder de hoge kosten van een ontwerpbureau. Wij leveren prachtige ontwerpen en resultaten tegen de meest betaalbare tarieven.

Neem contact met ons op

Heb je ondersteuning nodig bij andere marketingactiviteiten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen; we staan klaar om je te helpen.